SNACKHOUSE ARNHEM

SNACKHOUSE ARNHEM lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 461 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackhouse Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 20:25 Sneller geleverd dan aangekondigd via Thuisbezorgd.nl ik zal zeker de volgende keer gewoon via de eigen site bestellen
23 mei 2022 om 20:55 Heeeeerlijk eten en super vlot bezorgd
12 mei 2022 om 18:20 Zoals altijd weer perfect op de aangegeven tijdstip. Lekker gegeten weer
7 mei 2022 om 18:37 Heerlijk zoals altijd ;)
16 apr 2022 om 18:45 Het eten was lekker, warm en is super snel bezorgd! In een woord top!
16 apr 2022 om 18:38 Eten was heerlijk en lekker warm. Goed gevulde kapsalon met variërende groentes, vaste klant erbij
21 feb 2022 om 13:24 Het eten werd op tijd bezorgd maar was niet echt warm meer.
13 feb 2022 om 19:19 Doner was overduidelijk bedorven en/of extreem slecht van kwaliteit (de 2e keer al). Dit heb ik achteraf ook geweten. Ik haak af.
14 jan 2022 om 12:40 Prijs / kwaliteit is goed. Prima eten
10 jan 2022 om 15:15 Atijd goed geweest, maar nu rampzalig. Helaas was de Kipsate (schotel) oud. Er zat een enorme dikke taaie rand omheen. Het leek wel een zeemlap. De patat was ook niet lekker. Daarnaast vroeg ik om broodjes met alléén sla, en kreeg alles erin
8 jan 2022 om 21:48 In de kapsalon bij de shoarma zaten stukjes spier/vet helaas zonde van m’n geld.
1 jan 2022 om 19:57 Zou fijn zijn als je extra dingen besteld je die ook bezorgd krijgt, schijnt lastig te zijn.