SNACKHOUSE ARNHEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackhouse Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 19:59 Eten was prima,alles wat we vermeld hadden was ook gedaan en bezorging was op tijd die we hadden aangegeven en een vriendelijke bezorger,zeker een optie om hier nog eens te bestellen
3 okt 2022 om 18:46 Snelle aardige bezorger, goed eten. Hier bestel ik nog eens!
26 sep 2022 om 18:40 Bezorgtijd was bijna anderhalf uur! Eten was iets aan de slappe kant.
24 sep 2022 om 18:53 Wat is het hier slecht geworden! Sinds lange tijd weer eens besteld hier, eten was slecht van smaak. Ook de vraag om salade apart te doen was niet gelezen. 1 bakje knoflook soep en een milkshake die gewoon smerig was. Zonde geld dit!
21 sep 2022 om 19:21 Bezorging duurde iets langer als verwacht.. het eten was lekker! Alleen ik heb een maaltijdsalade besteld en kreeg een bakje met rauwkost dat is die 6,95 niet waard!
19 sep 2022 om 20:06 17:54 besteld, 19:23 aan de voordeur. Bij besteld ijsje vervoert midden tussen de warme etenswaren. Eten was net aan nog warm maar algehele indruk viel wel tegen
6 sep 2022 om 10:19 Niet gekregen wat ik heb besteld. Crispy chicken zonder kaas gekregen ipv met kaas. Daarnaast was het ook totaal niet lekker.
3 sep 2022 om 15:47 Frietjes waren wat aan de slappe kant. Kaassoufle gekregen ipv nacho cheese bites
3 sep 2022 om 11:36 Eten kwam pas naar 75 min het was niet warm, niet eens lauw het was hartstikke koud!
2 sep 2022 om 11:05 Was weer top, snel en warm bezorgd.
1 sep 2022 om 20:26 Super lekker gegeten! De kapsalon was heerlijk.
1 sep 2022 om 18:08 Super vers, warm en snel bezorgd!